Magento Webshop

Online shopping gaat maar door, de webshop is de trend van dit moment. De consument van tegenwoordig besteld liever producten online. Het is makkelijk, en snel.
Het grootste deel van webshops heeft als doel om veel te verkopen. Een goede webshop biedt de juiste balans tussen design, positionering en conversie.
DB creatieve vormgeving ontwerpt en ontwikkeld voor u een Magento webshop op maat. Wij bieden u uniek en creatieve vormgeving voor uw gehele webshop.
Met de juiste uitstraling, passend bij uw bedrijf en producten, behaalt u meer verkoop. DB Creatieve vormgeving ontwikkeld altijd een webshop indeling en design die exact past bij uw bedrijf, bij uw imago en bij uw specifieke wensen.

magento

Bij DB creatieve vormgeving maken we gebruik van Magento, ‘s werelds snelst groeiende open source e-commerce pakket. Magento is zeer uitgebreid en flexibel en geeft u de volledige controle over uw webshop. Na de lancering in 2008 is Magento erg populair geworden en al meer dan een miljoen keer gedownload. De uitgebreide mogelijkheden, de kracht van de vele extensies (+2000) en functionaliteiten maakt Magento dé webshop voor de toekomst.

Onze Magento webshops zijn:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Hebben een creatieve vormgeving
  • Zijn gemakkelijk te beheren
  • Hebben een profielpagina voor klanten
  • Hebben een professioneel betaalsysteem

Creatieve werkwijze DB creatieve vormgeving
Allereerst bespreken we uw wensen, de functies die de webshop moet bezitten en de technische kant van de webshop tijdens een intakegesprek. De marketing positionering wordt als uitgangspunt genomen en de webshop wordt op de doelgroep gebaseerd. Dan gaan we de conceptfase in waarin er een aantal concepten gecreëerd worden. Deze worden gepresenteerd door middel van een presentatie. Hier krijgt de klant kans om feedback te geven op de concepten waarna alles in de ontwerpfase tot in detail wordt uitgewerkt. Vervolgens wordt de technische kant gerealiseerd waarna de oplevering plaats van de webshop plaats vind.

Tijd voor een creatief gesprek?
Kunnen we ook iets voor u betekenen? Maak dan nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.